ja vad händer i mitt liv nu då? jo skola, nollning, tv-tittande och mega förkyldhet var och varannan dag. jag är såååååå trött på att aldrig bli frisk!!! ena dagen känns det som att det har vänt och jag är bara lite förkyld för att i nästa stund känna mig febrig och inte alls frisk. det är otroligt jobbigt, speciellt när det händer så mycket roliga saker just nu.
ikväll ska vi nolla igen och jag överväger att gå, men sist jag gjorde det resulterade det i att jag mådde ännu sämre! så frågan är om det är värt det eftersom att mycket skojigt händer i helgen (mitt födelsedagfirande med mera!).... så tror jag stannar hemma... men jag hatar att missa saker! för alla i klassen kommer prata om hur roligt dom hade det..
 
en annan rutten sak med att aldrig bli tillräckligt frisk är att jag inte kan träna, vilket i sin tur resulterar i att jag trycker i mig onyttiga saker istället! hela jag känns som en äcklig gammal torr bulle (minus torrheten då mitt hår bokstavligt talat ser ut som ett råttbo/smörpaket). GAAAAAAH BLIR TOKIG!
 
anyway... nu är ju inte allt pest och pina även fast jag får det att låta så. jag har massa roliga saker att se fram emot! imorgon kommer släkten hit och firar mig, på lördag blir det kallas hos familjen waller och på söndag får jag frukost på sängen + ännu mer lovisa firande av mamma och pappa, på tisdag fyller jag 18!!, på torsdag ska jag ut på krogen för allra första gången tillsammans med emelie och karolin, på fredag blir det förmodligen ännu mera nollning och på lördag blir det middag/utgång med mina vänner för att fira mig!
 
som sagt, jag har massa roliga saker att se fram emot. därför är det ännu mer viktigt att jag blir frisk! så det kanske är värt att missa kvällens nollning för allt detta som väntar mig?