Och så kom dagen då vi fick säga hejdå till våra kära örebroare.... *snyft snyft*. Kändes väldigt ängsligt när vi kramar om varandra och vi såg Malin och Birgitta vandra iväg. Vi har haft det så himla bra och roligt ihop, det kunde inte blivit bättre!! Så snälla, glada, roliga och sympatiska tjejer<3 men om vi inte stöter ihop nått mer på resan (vilket jag hoppas på!) så kommer vi iallafall ses i sommar! 

<3!!

Måste bara visa den här bilden jag tog innan vi lämnade Léon. Det är en hel hop med turister! Hahah det var så roligt att se för det är så sjukt ovanligt här, jag har i varje fall aldrig sett nått liknande under dom fem veckor vi har rest...

Linnéa och jag tog oss sen vidare till Managua. Det gick bra. Hade lite problem med en taxichaufför när vi kom fram till huvudstaden bara. Han sa att dom hostel vi ville till var fullbokade och körde oss till ett annat istället (som förmodligen ägdes av hans kompis eller nått sånt), men vi stod på oss! Så tillslut skjutsa han oss dit vi ville. 


Sen dess har vi varit på jakt efter en ATM. Vi hittade en i ett köpcentrum (där det var helt jäkla smockat med folk!), men vi kunde inte få ut så mycket pengar vi behöver för att klara oss på Corn Islands. Vi har googlat lite och förhoppningsvis så finns det automater på flygplatsen. Vill bara va på öarna NU! Är så nervös för att nått ska gå fel. Att taxin inatt inte kommer eller att det är nått fel med flygbiljetterna..... Men det löser sig ju alltid, eller hur? 

Känner mig inte helt trygg här i Managua heller. Man märker att det är en storstad- folk överallt, bilar överallt, hus överallt... Men nu är vi på hostelet iallafall och det verkar va en hög säkerhet här. Det är två grindar med lås som man måste ta sig igenom för att komma in lixom, så det är säkert ingen fara. 

Nu ska vi försöka få lite sömn så vi orkar gå upp klockan tre inatt!


Managua, Nicaragua,

Kommentera

Publiceras ej