idag har jag inga lektioner, så jag är hemma vilket är guuuuuuld värt!! sitter dock och pluggar röven av mig ändå men nu kan jag göra det i min säng med mjukiskläder på! känner ändå att jag fått ganska mycket gjort idag och klockan är bara ett så det känns AAAAMAAAZING som Penny i Happy Endings would say! hahaha jag är sån jävla nörd på det just nu alltså, känner ibland att jag får abstinensbesvär och bara mååååååste se ett avsnitt!! haha inte bra Lovisa, inte bra.
 
Men nu som sagt så har jag pluggat i ett par timmar och måste ta en paus innan jag får ett raseriutbrott. Jag funderar på att baka något, det brukar få mig mindre stressad plus att man får njuta av sitt bakverk efteråt framför några avsnitt av Happy Endings, he he. Då återstår bara frågan: vad ska jag baka? hum hum hummeli hum..... jag är väldigt sugen på cheesecake, vilket jag varit i cirkus en vecka men vi har ingen PHILADELPHIAOST!!!!! och jag orkar absolut inte ta mig ett par jeans och åka och köpa, nej fy. blir väl en gammal sketen kladdkaka som vanligt.
 
vad kan jag mer berätta.... jag är klar med min IV uppsats. Känns inte alls bra för den är så dålig så jag vet inte vad. Men det kvittade hur mycket jag skrev det kändes ändå inte som att jag kom någonstans. så jag flummade runt lite tills jag inte palla mer, så nu är den klar och det får bli som det blir. Nu har jag bara 15227541687 andra skolgrejer kvar innan jag kan pusta ut. Usch jag hatar verkligen känslan av att alltid ha någonting som måste bli klart, att aldrig känna sig lugn och avstressad. Utan att alltid ha någonting som ligger och gnager och hänger över axlarna. Usch, det är så otroligt jobbigt och ångestfyllt.
 
Men jag får tänka på att det bara är en termin kvar och sen är jag fri!!! kämpa, kämpa, kämpa.
För att lätta upp stämningen lite, tröttnar aldrig på dessa, haha!