Vi blev som sagt förälskade i Big Corn så fort vi landade med planet. Den vita stranden, det turkosblåa vattnet, dom idylliska små fiskebåtarna i olika färg och form, husen som precis som båtarna var målade i regnbågens alla färger och den karibiska reggae-musiken som strömmade ut från högtalarna. Kort och gott- en helt underbar plats. 





Vi bodde på samma ställe som förra gången, Fisher's Cave. Den här gången fick vi ett finare rum med varsin king-size bed och AC. 




Dom två dagar som vi fick här var helt underbara. Vi lyxade och skämde bort oss själva med god mat, drinkar och lite, lite shopping. Vi hängde på stranden hela dagarna och bara mådde!




Här är stranden och båt-baren!





Det här är den finaste platsen jag varit på när det gäller strand och hav! Kändes nästan overkligt att det var så vackert.




Tog dom här panorama-bilderna. Visst ser det nästan ut som dom som finns i typ en Ving-broschyr? Hihi





Som ni kan se så hade vi det helt underbart, och det kanske inte är så konstigt att vi inte ville åka därifrån? Men det var vi tvungna att göra, eftersom vårt flyg tillbaka till Managua gick tidigt imorse. Så det var bara till och säga hejdå till denna fantastiska lilla ö.





Så vi tog vi mini-planet tillbaka till huvudstaden imorse. Nu befinner vi oss på ett fancy hotell och har haft en göddig dag idag också, men det skriver jag om imorgon! Om det finns wi-fi på flygplatsen vill säga... 

Puss och godnatt!
Big Corn Island, Nicaragua,