Ja nu var det ju då ett tag sen jag flika in med ett inlägg här på blöggah, och eftersom jag ligger som en död fisk i sängen så kan jag väl lika gärna klämma fram nånting tänkte jag. 

Är i nuläget DUNDERFÖRKYLD med feberkänslor så känner mig inte riktigt som mitt bästa jag och jag tror inte att två stressiga jobbdagar hjälpt förkylningen till det bättre heller om man säger så! Har säkerligen svalt cirkus 2 kilo snor i brist på näsdukar på jobbet..... känns bra. NEJMEN en är rätt så utpumpad nu faktiskt. Så nu ligger jag i sängen och tittar på när pappa kämpar med att få upp min rullgardin. Har inte haft nån på flera veckor så har vaknat vid fem varje morgon av sol i ögona. Kändes somrigt dom första dagarna men sen när jag började önska att det skulle va regn dagen därpå för att kunna få sova ut, då kände jag att en gardin var nödvändig. Så nu, typ en månad senare, TOG JAG TAG I DET. Kände i feberdimman att Jag. Måste. Få . Sovaaaaa. Men när pappa kom hem fick han göra det. Han håller på än. Pappseeeeen<3333


Oj vad detta blev ett inlägg om mitt sjukdomstillstånd kände jag nu. Och jag som har så mycket annat ROLIGT att berätta om!? Aja, det kommer nog upp lite allteftersom, nu ska jag viiiiiilaaaa!