jaha, då är det nyårsafton idag då. har inte gått o lagt mig än, sov till halv tre idag så det kanske är därför jag inte är trött.
min jul har varit underbar, fick massa fina presenter och har träffat go släkt! nu på senaste tiden har jag även träffat massa fina vänner. så allt borde kännas jättebra, men det gör det inte. jag sover jättemycket, har inte lust eller ork att göra nånting och känner mig allmänt tom. det enda jag gör om dagarna är att se på serier och äta. min tur upp och ner för trappan för att hämta nått att äta är den enda träning jag får. jag vill egentligen göra massor med saker, men jag får liksom aldrig lust till att göra det. jag sökte lite på nätet om mina "symtom" och det jag fick fram var depression.... så jag är väl deprimerad helt enkelt. usch vad jobbigt, nu måste jag väl gå till nån psykolog eller nått för att må bättre och det har jag verkligen ingen lust med. dessutom så känns det bara onödigt, detta borde ju vara något att bara rycka upp sig ifrån. jag tänker att ifall jag väl tar mig ut på min promenad och får bollen i rullning så kommer allt att bli bättre, men om jag aldrig tar mig ut så går det ju inte iallafall... usch jag hatar att må dåligt utan att veta varför och utan att kunna göra någonting åt det.
 
men men, idag är det ju som sagt nyårsafton, så jag får väl försöka ändra på mig år 2013 istället...
 
nu ska jag fortsätta gosa med findus som ligger och sussar så fint bredvid mig och fortsätta kolla på happy endings (haha ganska ironiskt med tanke på att jag själv inte är speciellt lycklig!)