Har egentligen varken ork eller lust att skriva här just nu, men vill ändå berätta lite om hur jag har det och slänga in några bilder för min egna skull. 

Igår firade vi mamma. Vi drack champagne ungefär sju gånger, och åt tårta tre gånger varav två av dom var från hotellet! På kvällen åt vi jättegod mat, både förrätt varmrätt och efterätt! 
Mamma på morgonkvisten när vi sjöng. Lite trötter e ho' allt! Utanför är havet 


Champagne och tårta från hotellet!


Linneas och min utsikt från balkongen. Mamma och pappa bor i rummet intill!

Bilder från kvällen kanske kommer en annan dag, tog nämligen inga med min mobil utan det står pappa för.

Idag har vi legat vid den stora "infinity"-poolen. Det är en helt underbar utsikt över havet därifrån!
Längst till vänster är lilla jag!

Vid fyra- snåret traskade vi bort till Puerto Rico, en annan stad som ligger ungefär 30 minuter bort. Det rann om hela mig när vi var framme, eftersom vi gått i uppförsbacke i stekande sol! I Puerto Rico så kollade vi i affärer. Jag hittade en vacker blus och en väska som fick följa med hem och dom andra hittade lite dom också! Påvägen hem var det inte lika varmt och vi fick se en oerhört vacker solnedgång.


Nu ligger jag i sängen på rummet och ska läsa lite innan jag knoppar. Imorrn blir det sol och bad igen! Vill inte åka hem, vi har det så himla bra här, allt är så mysigt och underbart! Vill verkligen inte hem till tråkig vardag igen med höstrusk. Men ska njuta som tusan nu och försöka att inte bli deppig över hemresan än